Bilauktioner - Massor med bilauktioner

Kul om Bilauktioner

Roligt om bilauktioner

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om bilauktioner och begagnade bilar. Några bilder och intressanta texter rörande auktion av gamla bilar kommer att komma upp här strax.

Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om bilförsäljare som säljer nya eller äldre bilar via bilauktioner. Det är viktigt att ha rätt information om bilauktioner och andra fordonsauktioner.

Dyraste bilen på bilauktion

Dyraste bilen på bilauktion Den allra dyraste bilen som sålts på en bilauktion är Ferrari 250 GTO av 1962 års modell. Denna såldes 14:e augusti 2014 på Bonhams auctions för 38.1 miljoner dollar.

Näst dyraste bilen bilauktionen

Näst dyraste bilen bilauktionen Den näst dyraste bilen på en bilauktion är också en Ferrari. En Ferrari 335 från 1957 såldes på Artcurial auctions den 5:e februari 2016 för 37.7 miljoner dollar.

Tredje dyraste begagnade bilen

Tredje dyraste begagnade bilen Den tredje dyraste bilen som sålts på en bilauktion är en Mercedes-Benz W196 från 1954. Denna bil såldes på Bonhams auctions i juli 2013 för 29.6 miljoner dollar.

Fel i bilen

Fel i bilen De flesta fel som trafikpolisen hittar i bilarna sitter bakom ratten.

Fördelar med små bilar

Fördelar med små bilar Fördelen med små bilar är att de får plats fler i kön och i garaget.

Tråkigt i bilen

Tråkigt i bilen Det är roligare att gråta i en Ferrari 250 GTO en i en Lada.


Massor med intressant om bilauktioner

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om bilauktioner men också en del kul och lustiga saker gällande bilauktioner.Meny - Bilauktioner
Till förstasidan på www.bilauktioner.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter